Relaxing moments with Thee van Oordt.

Wat vind ik het heerlijk om na een dagje werken nog even lekker in de tuin te zitten, genieten van het zonnetje met een lekker kopje thee!

Het Nederlandse merk Thee Van Oordt® is opgericht in 1834 door Adriaan Johannes van Oordt te Rotterdam. Het merk selecteert biologische ingrediënten voor een pure en natuurlijke smaaksensatie.

Thee van Oordt heeft twee soorten thee:

  • Een biologisch kruidenthee
  • Zwarte thee

Het merk heeft sinds kort een organic lijn met 7 heerlijke theeën. De thee is ook los verkrijgbaar.  De zwarte thee is ontstaan vanuit de lange geschiedenis van Thee Van Oordt. Er zijn vijf kruidige smaken samengesteld volgens het recept van Adriaan Johannes van Oordt. Wil je weten of er bij jou in de buurt een verkooppunt is  van Thee van Oordt? Check dan de website!

De thee verpakkingen zien er erg leuk en vrolijk uit. Ook de thee zakjes vallen lekker op zoals je kunt zien door de doorzichtige thee bak. Naast dat het er leuk uit zien, smaakt de thee heerlijk. Mijn favoriete thee is de natural boost, I love it!

FYI: het roze jurkje van de uitgelichte foto is van Nomadism. Mijn horloge is van Paul Hewitt en de zonnebril is van Gucci.

Ben jij al bekend met Thee Van Oordt?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Ik kende dit merk nog niet maar het ziet er top uit. Wat toevallig ik zit ook het liefste na mijn werk nog even in de zon met m’n theetje!

    Xxx

Write A Comment