Geniet van een me-time momentje met VTREAT.

De geneeskrachtige VTREAT v-steam herbs blend is samengesteld uit 100% natuurlijke en speciaal geselecteerde kruiden met een krachtige, helende werking. Het is een musthave voor een vrouw die wat meer aanself-care willen doen. Je verzorgt je intieme zone op een natuurlijke manier. Wist je dat duizenden vrouwen (wereldwijd) je al voor gingen?

V-steaming is een eeuwenoude traditie om de intieme zone te reinigen. Vrouwen wereldwijd passen deze methode al generaties lang toe omdat ze overtuigd zijn van de krachtige werking van een v-steam. V-steaming is afkomstig uit Korea, Azië, Centraal- en Midden Amerika en Afrika. Het ritueel dateert duizenden jaren terug en stamt af van verschillende culturen wereldwijd. 

Fun fact: V-steaming heeft dan ook tal aan benamingen zoals yoni steam, v-steam, vaginaal stoombad, chai-yok, bajos of faja watra. 

Hoe werkt v-steaming?

  • Breng 2 liter water aan de kook en voeg 3 eetlepels kruiden toe. Laat de kruiden 5 minuten doorkoken en inweken
  • Giet het water met de kruiden voorzichting in de VTREAT seat en plaats deze in het toilet of op de vloer
  • Wacht tot de stoom is afgekoeld tot een comfortabele temperatuur. Wees voorzichtig! De stoom kan erg heet zijn, en je huid kan verbranden als je te heet stoomt
  • Verwijder je ondergoed en zit, hurk of kniel voorzichtig op de VTREAT seat
  • Wikkel een deken of handdoek rondom je middel en benen om deze warm te houden & om er voor te zorgen dat de stoom niet ontsnapt

Het bedrijf VTREAT is van mijn vriendinnetje Olivia. Je scoort een VTREAT® steam & seat voor €50,00 (deze is nu in de aanbieding). Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is vandaag nog verzonden, YAY! Je kunt je pakketje normaliter binnen 1-3 dagen thuis verwachten. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €3,95 voor een brievenbus pakketje en €4,95 voor standaard pakketjes. De verzendkosten voor overige Europese landen zijn afhankelijk van de locatie. De verzendkosten worden berekend in het winkelmandje.

Heb jij v-steaming wel eens geprobeerd?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment