Deze quote is vast herkenbaar !

Vandaag schrijf ik een artikel over een van mijn goede voornemens:

  • Minder op mijn telefoon zitten .. 

Waarom? Om de 10 minuten je email checken maakt je totaal niet rustig. En wat maakt het uit als je een keer een Instagram post mist? Vrijwel niks. Ik wil de balans vinden tussen mijn blog (waar ik mijn telefoon voor nodig heb) en mijn vrije tijd.

In mijn vrije tijd maak ik veel foto’s met mijn nieuwe camera, dus ben ik bezig met mijn blog. Voor mijn camera gebruik ik een geheugenkaartje zodat er genoeg foto’s op passen.

De foto’s die ik gemaakt heb bewerk ik op mijn laptop. De MacBook Pro 13 inch hoes staat op mijn wishlist om aan te schaffen. Op Smartphonehoesjes.nl heb je super veel covers om je laptop te beschermen.

Naast bijvoorbeeld dit Honor 5c hoesje heeft de webshop nog véél meer items.  In Nederland en België heeft de webshop gratis verzending. Je bestelling wordt dezelfde dag verzonden. Je kunt er voor kiezen om achteraf te betalen, en hebt nog eens 30 dagen bedenktijd.

Wat zijn jouw goede voornemens? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment