Another day, another look!

Zoals jullie weten vind ik het heel leuk om online boutiques te ontdekken. Recent scoorde ik een nieuwe look, deze shootte ik in Deventer. De shoot locatie is het Stadhuis.

Hoe leuk is dit paarse setje van 2Balou? Ik draag de blouse en het rokje in maatje S. Je kunt allebei de items eindeloos combineren. De blouse kan bijvoorbeeld leuk op een leather legging, of een jeans. En boven de rok kun je een mooie kol dragen, I LOVE IT.

2Balou is een boutique gevestigd in Eindhoven. Je kunt hier terecht voor betaalbare fashion, schoenen en accessoires. Dit setje hoort bij de eigen collectie van 2Balou – helaas is deze niet meer online verkrijgbaar.

Verder draag ik een clutch van Louis Vuitton – Félicie Pochette Epi Leather. Ik heb de kleur Galet, deze nude kleur is makkelijk te combineren. De zwarte hakken die ik draag zijn van de H&M Premium Quality collectie.

Wat vind jij van dit lookje?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

Write A Comment