Deze limited edition set is de eerste toolkit van Real Techniques voor skincare en primer. Dit zijn dé tools om je huid te verzorgen en je foundation flawless aan te brengen!

Inhoud

De kit bestaat uit vier producten:

  1. een Spatula
  2. een Domed Applicator
  3. een Primer Brush
  4. een Miracle Complexion Sponge & Sponge Stand

Wat is wat?

Een spatula wordt gebruikt om de laatste beetjes foundation/crème uit een potje te schrapen. Door de flexibele uiteinden kom je makkelijk bij elk randje/hoekje.

Een domed applicator is een tool tegen vermoeide ogen. Deze applicator bevat een koepelvormig, alluminium uiteinde. Je rolt de applicator onder je ogen voordat je oogcrème aanbrengt. Wist je dat je ook met de applicator je (oog)crème kunt aanbrengen. De applicator geeft een verkoelend effect.

De stevige, platte primer brush gebruik je voor je primer / moisturizer. De kwast zorgt voor een egaal resultaat. Deze brush werkt hygiënisch en is makkelijk te reinigen.

De sponge is erg populair voor het aanbrengen van foundation. De stand is een tool om de sponge stylish en hygiënisch te laten drogen en bewaren.

Real Techniques

Alle Real Techniques kwasten zijn synthetisch en vegan. De set is verkrijgbaar bij wehkamp, The Make-Up Spot, Boozyshop en Beau make-up stores. De set kost €28,99 en is het geld zeker waard!

Welke tools gebruik jij voor je make-up?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

    • Come-Moda Reply

      Jaa ik ben echt een fan van Real Techniques! X

Write A Comment