Begin dit jaar ben ik naar Parijs geweest, een van mijn favoriete steden om content te schieten. Vandaag deel ik deze fotolocatie incl. mijn eigen foto’s van Pont Alexandre III.

De Pont Alexandre III is een brug in Parijs in beaux-arts-stijl. De brug is versierd met onder andere lantaarns en gouden paarden. De brug werd gebouwd tussen 1896 en 1900. De brug staat symbool voor het verdrag van de Franse-Russische Alliantie. In totaal is Pont Alexandre III 45 meter breed en 160 meter lang.

Fun fact: het ontwerp van de brug was gebonden aan regels die bepaalden dat de brug het uitzicht op de Champs-Élysées en de Invalides niet mocht blokkeren

Poseren op de Pont Alexandre III

De foto’s zijn gemaakt aan de kant van Quai d’Orsay, aan de rechterkant . Wij gingen shooten rond een uur of 16.00. Toen was het prima te doen, er waren wel wat toeristen maar meer die over de brug heen liepen dan foto’s te maken. We waren precies op tijd, want niet veel later begon het al te schemeren.

Deze brug was op loopafstand van ons hotel (Le Narcisse Blanc). Dit was eigenlijk onze laatste shootplek van de dag. Ik koos er voor om een silky jurkje aan te trekken van In The Mirror Amsterdam. Ik draag een maatje S. Bij de outfit vond ik mijn Gucci zonnebril goed matchen. En qua tas ging ik voor de Lady Dior bag. Ondanks dat we er een lange dag op hadden zitten, ben ik blij met de geschoten content.

Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat jij vind van het resultaat. Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment