quote39

Afgelopen week stond weer vol met afspraken. De beurs van stage kwam er aan. Pakketjes werden thuis bezorgd. Druk met winkelen, wat een narigheid (ha-ha). En natuurlijk bezig met mijn blog. Denk aan Bloglovin, samenwerkingen en andere nieuwe dingen. Bekijk mijn photo diary van week 9.

Pakketjes tijd. Deze week stroomden de pakketjes binnen. Om onder andere te reviewen. Wie weet komt er wel een winactie aan ..  Ik heb in ieder geval weer genoeg werk om dit weekend aan de bak te gaan. 

Op dinsdagavond ging ik met mijn gezin uiteten. Ik heb geen vakantie, maar om toch een vakantie gevoel te creëren, zijn we met z’n vieren uiteten geweest. Na mijn stage ging ik meteen door naar het restaurant. We gingen tapas eten bij La Cubanita in Zaandam. We zaten allemaal erg vol na het lekkere eten!

Een lekker sauna maskertje van Montagne Jeunesse. Eens in de week doe ik een maskertje op en lak ik mijn nagels. Een relax-avondje voor mezelf. Na zo’n avondje voel ik me weer als herboren. Ondertussen reinig ik mijn huid. Daarnaast zien mijn nagels er ook weer verzorgd uit.

Mijn nieuwste aankoop: een beauty blender. De reden waarom dit een beauty musthave is, komt binnenkort online! Deze beauty blender komt bij de Primark vandaan. De beauty musthave kost slechts €2.Yay, I finally found a lovely yellow blouse! Ik was al een tijdje op zoek naar een gele blouse. De ene blouse had een strik, de andere vond ik niet mooi geel. Het resultaat: een ontevreden Kim zonder gele blouse. Tot ik dit blouseje tegenkwam bij de Primark. De kwaliteit van de blousjes is niet tip-top, maar het kan er mee door voor 11 euro. Tenslotte is dit een seizoensgebonden blouse, die je niet snel in de winter aan zal trekken. IMG_5323.JPGVoor stage ben ik op stap geweest naar het World Fashion Centre. Dit zit in Amsterdam, dichtbij het station Amsterdam Lelylaan. Vanaf mijn stage is het vijf minuten fietsen naar het WFC. Ik vind het gebouw erg mooi. Er is veel te zien. Ik word erg hebberig van alle mooie showrooms met de collectie van alle kleding. IMG_5333.JPG

SNEAK PEEK: Mijn nieuwe armbandje. Een grijs leren armband met zilveren details. Ik vond de armband erg leuk gecombineerd met mijn horloge en andere sieraden. Meer over mijn nieuwe sieraad komt binnekort online.

Popcorn-time. Popcorn is toch nog een soort gezonde snack, het is namelijk gepofte mais. Op donderdagavond ben ik met een vriendin  de film Safe Haven gaan kijken. Echt een super leuke film om te kijken.

Op vrijdagmiddag  mocht ik eerder weg van mijn stage. Dus ik ging mee de stad in met mijn ouders en broertje. Ik ben toen een kijkje gaan nemen in de nieuwe topshop. De winkel zag er mooi uit.

11034217_509837605820988_4997990269990433903_n

Een grappige quote over de zaterdagavond. I save calories for wine. It’s called priorities. Op zaterdagavond ben ik een wijntje gaan drinken met mijn vriendin Bo. Overdag heb ik gewerkt bij een beurs (E-Bike testdagen) voor mijn stage. Ik moest erg vroeg op, om 09.30 moest ik namelijk al aanwezig zijn. Het was een geslaagde dag. Daarnaast was het ontspannen om even bij te kletsen met een vriendin.

De eerste paaseieren van dit jaar zijn gegeten. Ik ben gek op de witte eitjes, maar chocolade met caramel er in vind ik ook heerlijk!

IMG_1969-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

11 Comments

  1. Leuke diary ! Leuk ook dat je zoveel samenwerkingen hebt. Hoe komt dat zo? Als je wil, mail me – ik ben erg nieuwsgierig.

    Groeten uit Vlaanderen

    • Come-Moda Reply

      Dankje! Ik stuur zelf mailtjes uit naar bedrijven, ik toon veel initiatief.

Write A Comment