Elk jaar ga ik met mijn familie (van mijn moeders kant) op vakantie. Dit jaar gingen we naar Mallorca. Vandaag deel ik mijn photo diary – nb de vakantie was in oktober.

Na vrijwel elke vakantie post ik een photo diary op mijn blog. Door wat wisselingen – o.a. een nieuwe baan – ben ik nog niet toegekomen aan mijn photo diary van mijn annual family trip.

In deze ‘quarantaine’ tijd ben ik gaan beseffen dat reizen en het ontdekken van nieuwe plekken niet vanzelfsprekend is. Om een beetje in de positieve vibes te blijven, deel ik dan ook mooie kiekjes van het eiland Mallorca.

Hoed & Badpak: Hunkemöller – Elastiekje: Invisibobble
Zonnebril: Burberry – Hempje: Zara – Rokje: Chiquelle – Schoenen: Alexander McQueen – Tas: YSL

Het hotel waar we verbleven was in Manacor, Cala Moreya. Aangezien we met mijn opa waren, was het makkelijker om te kiezen voor een all-inclusive hotel. Er is genoeg te doen in Cala Moreya! Je hebt er een mooi strand, een klein haventje, leuke winkeltjes en een paar gezellige horeca zaken.

Op vakantie verslind ik echt boeken. Tijdens deze vakantie heb ik de volgende boeken gelezen: Instaproof, My Way – Monica Geuze, Super Olcay en Work Hard. Het zijn echt business-related boeken, zeker een aanrader om te lezen (helemaal in deze quarantaine tijd).

Tijdens mijn tripje zijn we de volgende dorpen gaan bezoeken: Porto Cristo (zie uitgelichte foto) en Cala Millor. Ook zijn we naar Cuevas del Drach geweest, dit was een bezoekje aan grotten – bestaande uit een stuk wandelen, en een kort stukje varen. Als afsluiter van de vakantie zijn we met z’n allen een boottochtje gaan doen.

Wat is jouw favoriete plek van het eiland Mallorca?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment