IMG_6220

Mijn nieuwe shirt van Addmyberry. I am not a morning person. Het shirt sprak me vooral aan om de tekst. Het shirt heeft een loose fit. Op de website heet het boxy fit. De stof van het shirtje is erg fijn. Je kunt het shirt leuk combineren met een jasje. Dit type shirt is ook erg leuk om te dragen op een festival, bijvoorbeeld boven een hotpants!

IMG_6165

Ik vind het heerlijk als het zonnetje schijnt. Het was ideaal terras weer afgelopen week. Vandaar dat we samen, na stage, een terrasje zijn gaan pakken in Amsterdam. De zonnebril die ik draag is van Ray-Ban!
IMG_61891

Samen met mijn vriendin Nikki ging ik op stap. Als blogger moet je natuurlijk wel de hotspots van je omgeving kennen. Wij hebben samen een hotspot uitgetest. Het was voor ons een cocktail avondje. Meer over deze hotspot van Amsterdam volgt nog!

IMG_6225

In Amstelveen heb je een super leuk pop-up cafeetje van Douwe Egberts. Ik bestelde hier een caramel latte, mijn vriend koos voor een hazelnoot cappuccino. De koffie was erg lekker. Een echte aanrader om hier een kopje koffie te drinken tussen het shoppen door.

12167246_10207787544830683_218260423_n (1)

Mijn vader is volgende week 50 jaar, vandaar dat mijn broertje en ik hem een leuk cadeau wilden geven. De bovenstaande foto hebben wij op een canvas doek als wanddecoratie laten bedrukken. Dit is dan ook een cadeautip die ik wil geven aan jullie.

12167715_10207787512029863_903935953_n

Daarnaast heb ik mijn lieve vriendje verrast met een kaartje. De kaart heb ik besteld via Webprint. Je kan hier onder andere posters, kaarten en nog veel meer bestellen. De webshop is van 09.00-21.00 bereikbaar via de telefoon. Het is er makkelijk om wat te bestellen. Daarnaast leveren ze super snel, erg fijn!

IMG_6245Omdat ik zoveel blogs lees, kom ik vaak achter de leukste boeken/films etcetera. Online las ik een artikel over het boek Online van Zoe Sugg. Zoe Elizabeth Sugg is een Brits blogger, vlogger en auteur. Ze is vooral op YouTube bekend onder de naam Zoella. Dit feitje maakte het erg interessant om haar boek te lezen!

IMG_6250.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment