1151049_297602030378913_270354491_n-300x225

Petit&Jolie is een natuurlijke verzorgingslijn oorspronkelijk voor baby’s. Mensen met een gevoelige huid, zoals ik, gebruiken ook baby olie voor het verwijderen van make-up. Op deze manier kwam ik op de website van Petit&Jolie terecht.

Het speciale karakter van de Petit&Jolie Baby producten lijn is de combinatie van de ingrediënten. Aan de ene kant zeer mild voor de huid en aan de andere kant effectief in de reiniging en verzorging van de huid.

schema-300x225

Alle producten van Petit & Jolie zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en indien mogelijk zijn de natuurlijke ingrediënten afkomstig van biologische landbouw.

Zo zag mijn pakketje er uit:

IMG_6029

Een doos met de producten. Daarboven ligt ene leuk persoonlijk kaartje van Esther Keddeman, de oprichtster van Petit & Jolie. IMG_6091

In de doos zat baby massage olie. Hiermee haal ik nu dagelijks mijn make-up eraf. Het is een super fijne olie. De olie ruikt heerlijk. De ultra-zachte olie bestaat uit een combinatie van biologisch geteelde zonnebloem-, jojoba- en amandel olie. Het product heeft een dubbele functie: massage olie en reiniging, ideaal! De olie kost € 8,95.IMG_6092

Door de overgang van winter naar lente krijg je vaak een droge huid. Om dit te voorkomen kun je bodylotion gebruiken. Vandaar dat ik ook koos voor de body lotion van Petit & Jolie. De abrikozenolie zorgt voor extra elasticiteit en voor een langdurig ultrazachte huid. De bodylotion is makkelijk smeerbaar en wordt snel opgenomen. De bodylotion kost slechts € 9,95.

Vogue

Wist je dat Petit&Jolie ook in de badkamer van Doutzen Kroes staat? Zie Vogue Nederland maart 2015. Shop hier je eigen natuurlijke verzorgingsproducten.

kim

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

14 Comments

  1. Ziet er heel goed uit! Ik kende dit merk nog niet, zelf gebruik ik wel voor verschillende doeleinden Zwitsal.

  2. Ik kende het helemaal niet, maar als Doutzen het heeft wil ik het ook natuurlijk 😉

  3. Ziet er goed uit! Dit merk kende ik nog niet maar een dikke plus dat ze 100% natuurlijk ingrediënten gebruiken.

  4. Super leuk, ik kende het nog niet, maar wil het nu zeker eens gaan proberen!
    Liefs Iep

Write A Comment