apple-usb-lightning-oplader-kabel-1m-origineel-d95Zijn wij de enigen waarbij de iPhone lightning kabel op de een of andere vreemde manier steeds stuk gaat?  We hebben zo’n beetje alle winkels al afgezocht voor een oplader die het langer volhoudt dan een week (en een beetje betaalbaar is). Deze keer bestelden we een originele kabel bij Partly, als je verder leest weet je hoe dit bevallen is. Ook geven we een 5% kortingscode!

Vaak kochten we een kabel voor 3/4 euro bij winkels als Action/Hema/Flying Tiger, omdat ze een leuk kleurtje hadden en lang waren en of course omdat ze onze telefoon opladen. Helaas was dat too good to be true, na een paar dagen stopten de meeste kabels ermee en waren we weer terug bij af. Daarom besloten we nu eens niet op de kleur af te gaan, maar gewoon verstandig een originele kabel te bestellen.

De kabel die wij bestelden kost €12.95 (normaal € 19.95) en is 1 meter lang. Na een week doet de kabel nog steeds waar ie voor bedoeld is: opladen! Wij zijn dus zeker tevreden en zullen voortaan voor de originele kabels blijven kiezen, hoe saai ze er helaas ook uitzien.

12086932_1182264828454319_2007386297_n

De webshop Partly  verkoopt originele kabels en onderdelen voor iPads, iPhones en Samsungs. Voor 17:00 besteld is de volgende dag in huis en de verzending is gratis, daar kun je bijna niet tegen op shoppen toch? De kortingscode is “5korting” voor 5% korting op je bestelling, zoals te zien is op de foto!

Heb jij ook wel iets problemen gehad met je iPhone kabel? Hoe heb je dit opgelost?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

  • Come-Moda Reply

   Vreselijk he! Wij zijn super happy met deze kabel

 1. Ik heb er zelf een aantal van de action. Gaan inderdaad snel kapot, maar daarom heb ik een voorraadje. Maar neppe zijn eigenlijk niet goed, schijnt dat je batterij er ook kapot van gaat.. Alleen ze zijn zo lekker goedkoop!

  • Come-Moda Reply

   Die hebben wij ook gehad, maar die gaan ook kapot bij ons (helaas!)

 2. was van de week op tv… schijnt dat apple ervoor zorgt dat goedkope laders niet meer werken… zodat je wel de originele koopt!

  • Come-Moda Reply

   Serieus? Balen haha, maar nu hebben we in ieder geval een goed adresje gevonden !

Write A Comment