IMG_1359.JPG

Source: WeHeartIt

Ombre hair is een haar style waar de onderkant van het haar lichter is dan de bovenkant. Bij een ombre look is je haar geverfd met een lichte(re) haarkleur, waar het vanaf de wortels gezien van donker overloopt naar licht. Het is dus de bedoeling dat je geen harde overgang ziet en het net lijkt of je haar door de zonnestralen lichter is geworden.

IMG_1362.JPG

Source: WeHeartIt

Dit plaatje over Ombre Hair kwam ik tegen op Facebook. Het plaatje is erg toepasselijk, aangezien het past bij de tip die ik wil geven. Tip: houd het naturel. Hou de kleurovergang geleidelijk, zodat je het effect van foto 2 voorkomt. Niemand wilt er namelijk bijlopen met een mislukt ombre hair kapsel.

IMG_1361.JPG

Source: WeHeartIt

De ombre hair trend is gespot bij verschillende celebs zoals Gossip Girl ster Leighton Meester en SATC-actrice Sarah Jessica Parker. Ook The Hills celeb Whitney Port is met de trend gespot. Ombre hair kan eigenlijk altijd wel, omdat het niet te opvallend is. Het past bij elk seizoen, in de winter kies je voor donkerdere kleuren en in de zomer voor lichtere kleuren.

IMG_1360.JPG
Source: WeHeartIt

Wil je zo min mogelijk onderhoud hebben aan je nieuwe kapsel? Vraag dan aan je kapper of hij/zij voor de basiskleur een kleur kan kiezen dat niet meer dan twee tonen van je natuurlijke haarkleur af zit. Wanneer je uitgroei hebt bij een ombre wordt dit heel snel zichtbaar: dan heb je opeens drie kleuren in je haren.

Wat vind jij van de haar trend Ombre Hair

IMG_1969

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. hahahaha ik heb ook Ombre hair.. maar dan wel per ongeluk. .mijn geverfde haar is gewoon aan t uitgroeien maar krijg vaak complimenten over wat een mooie ombre whahahaha

    • Come-Moda Reply

      Haha wat leuk! 🙂 Ieder nadeel heeft dus ook zo z’n voordeel.

Write A Comment