c600x496

Op Facebook postte ik mijn New Years Eve Moodboard. De items in het moodboard vind ik typisch voor oud & nieuw. Ik hou van beige tinten. Dit combineerde ik met goud, zilver en glitters. Niet te missen voor oud en nieuw is ook champagne!

Het doel van mijn moodboard is jullie te inspireren voor oud en nieuw. Zoals ik ook deed met kerst, alleen dan net even op een andere en nieuwe manier. Er zijn super veel feestjes op oud en nieuw. Een overzicht van alle feesten is te vinden op Dj Guide.

Dit jaar heb ik een huisfeestje bij een vriendin. Ik ben er nog niet uit welke jurk ik aan doe. Ik heb de keuze uit een zwarte chique jurk met een open rug en een zwarte classy jurk (wat langer met mouwtjes). Ik weet wel dat ik voor de zilveren accessoires ga. Een smokey eye-look in combinatie met nepwimpers, voor een sprekende look. Hoe ik mijn haar ga doen ligt ook nog aan mijn outfit.

Voor een feestje moet je er wel goed uit zien, vandaar dit moodboard. De items van het moodboard heb ik op een rijtje gezet. Je kunt je eigen moodboard maken via Polyvore.com. Een super snelle en handige manier om je creatieve mind vast te leggen.

De items van het New Years Eve Moodboard:

Wat vind jij kenmerkend voor NYE?
IMG_1969.PNG
Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment