IMG_4257.JPG

Source: WeHeartIt

Ik heb gemerkt dat Come-Moda niet alleen vrouwelijke, maar ook mannelijke lezers/volgers heeft. De laatste tijd krijg ik suggesties van heren over een artikel over trends in mannen fashion. Er zijn niet veel vrouwen die hierover bloggen. Mannen zijn ook niet echt types die modebladen lezen, maar toch willen ze er goed uit zien. Ik heb beschreven welke items ik een MUSTHAVE vind voor heren, kortom de items die niet kunnen ontbreken!

IMG_4266.PNG

Source: WeHeartIt

Wat ik vooral wil laten zien is de style die voorkomt in Gossip Girl. Een typische meidenserie, dus de meesten mannen weten niet over wie, wat en welke style we het hebben. De style van Nate Archibald en Chuck Bass is perfect. Elke vrouw vindt hun in de latere seizoenen van Gossip Girl goed gekleed.

IMG_4253.PNG

Source: WeHeartIt

Ken je de serie niet? Dan laat ik je nu de style zien. Het is een nette en classy maar ook casual style. In de style komen overhemden, blazers, pantalons en jeans voor. De nadruk ligt hem ook bij de accessoires. Dus heren denk goed na voordat je bepaalde accessoires uitkiest bij je outfit. Accessoires in combinatie met de kleding maakt de man toch wel DE man!

IMG_4260.PNG

Source: WeHeartIt

Zelf vind ik een all black outfit voor heren erg mooi zoals de rechter man op de bovenstaande foto. De outfit is netjes, door de zwarte blouse en strik. De riem en het horloge maken de look net even wat speelser. Er zit ook een soort glans in de outfit, zo is de outfit niet zo simpel zwart.

IMG_4255.PNGSource: WeHeartIt

Veel mannen houden niet van sjaals. Ze vinden het te overdreven. Ik ben van mening dat een sjaal helemaal niet too much is. Zoals de man het combineert op de bovenstaande foto is het precies goed. De zonnebril en de sjaal geven zijn look een stoere uitstraling. Als je als man zijnde voor een sjaal wilt gaan, kies dan wel voor zwart, grijs of blauw. Deze kleuren zijn makkelijk te combineren met de kleur van je jas, broek of schoenen.

IMG_4261.PNG

Source: WeHeartIt

Wat ik ook erg mooi vind is een trenchcoat voor heren. Ik zag deze foto en vond dit een goed voorbeeld. Een trenchcoat voor heren staat mooi bij elk soort broek: een zwarte jeans, maar ook een lichte jeans. Dit geld hetzelfde voor een heren clutch. Toch is het wel zo dat je wel een type moet zijn om een trenchcoat te dragen, want het staat niet goed bij elke man. Dit is ook een kwestie van combineren!

IMG_4262.JPG

Source: WeHeartIt

Wat je steeds meer terug ziet komen bij heren zijn de omgeslagen/geknoopte blousen. Je hebt ze in alle kleuren en maten. Persoonlijk vind ik de rustigere blousen mooier, aangezien het al een opvallend item is. Door de bruine tinten in de blouse, kun je een bruin jasje en bruine schoenen aantrekken. Als je kiest voor rood is het toch moeilijker om te outfit goed af te maken.

IMG_4263.JPG

Source: WeHeartIt

Het laatste item wat ik vandaag ga bespreken zijn loafers voor heren. De meest bekende loafers/instappers zijn denk ik wel die van Todds. In grote steden zoals Amsterdam en Den Haag zie je heren nog wel lopen met instappers. Ik merk dat in kleinere steden mannen toch kiezen voor Allstars of sneakers. Jammer, want je kunt met dit soort schoenen jezelf een heel ander (net) beeld geven. Deze schoenen zijn mooi met skinny jeans, zoals op de foto eigenlijk.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze trends en style vinden. Het leek me toch een keer leuk om een artikel te maken over heren fashion. Ik werk namelijk zelf op de herenafdeling bij The Jeans Factory in Wormerveer. Ik help en adviseer mannen dus vaak met hun kleding, hierdoor heb ik dus enige ervaring met verschillende stylen van mannen.

IMG_1969.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment