10588687_10204452262170701_659184429_n

Source: WeHeartIt

Met dit weer is het lastig om te bedenken wat je aan doet. Vooral in het de festival periodes. Come-Moda heeft DE oplossing; een maxidress. Een maxidress is een jurk tot aan je enkels. Afgekleed, casual, extravagant én sexy: gecombineerd met de juiste accessoires en schoenen is alles mogelijk. Weet je niet goed wat te dragen voor een bepaalde gelegenheid? Een maxi dress kan werkelijk áltijd. Je kan de maxidress aan doen op een date, maar ook tijdens girls night out. De jurk is ook fijn voor op een hete zomeravond, of een dagje in het park.

“Life is too short to wear boring dresses”.
Dit moet de persoon die voor het eerst een maxi dress droeg ook hebben gedacht. Want met een maxi dress loop je nooit meer saai over straat. De maxidress is gespot bij celebs als SATC ster Sarah Jessica Parker. Maar ooo Jennifer Lawrence en Emma Watson werden verliefd op maxidresses.

20140701-212407-77047294.jpg

Source: WeHeartIt

“Een maxi dress kan werkelijk áltijd”

Iedereen die een beetje iets van mode weet, weet intussen wel dat een maxi dress een plaatsje heeft in het hart van elke fashionista. Modebewust of niet de maxi dress zou in elke kleerkast aanwezig moeten zijn.

Heb jij ook al een maxidress in je kledingkast hangen?

image (11)

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Ik vind de trend heel erg leuk, maar ik heb er eigenlijk nog helemaal geen in m’n bezit! Besef het nu eigenlijk pas haha.

Write A Comment