Martin’s Rentmeesterij is een hotel in het stadje Bilzen in Vlaams Limburg. Het hotel bevindt zich op 150m van een historische bezienswaardigheid : de Landcommanderij Alden Biesen. Binnen 10 minuten ben je in Maastricht en in een half uurtje ben je in Luik, Tongeren of Hasselt.

Het hotel ligt in een historisch gebouw – uit de 13de eeuw. Het was een vroegere Rentmeesterwoning. Het gebouw is uitgebreid met een oude en nieuwe vleugel. Het originele gedeelte heeft drie junior suites, een vergaderzaal, een bar, verschillende salons en een evenementen- en banketzaal: ideaal voor recepties en trouwfeesten. De nieuwe vleugel bestaat uit 69 kamers

Het hotel heeft twee restaurants: AKKO en ’t Gasthuis. Akko is een chique restaurant en ’t Gasthuis is een eetcafe met Belgische klassieke gerechten. Het hotel heeft ook een wellness ruimte waar je lekker tot rust kan komen. De spa heeft een zwembad, sauna, hammam, ontspanningsruimte en een terras met zicht op de prachtige tuinen van de omgeving.

Op uitnodig van Martin’s Hotels ben ik de omgeving van de locatie in Bilzen gaan ontdekken. Ik ben naar de stad Tongeren geweest. Hier heb je meerdere musea, een leuke wandelroute door de stad (Mijlpaalroute).

Ook zijn we gaan ‘fietsen door het water’. Fietsen door het Water doe je in Bokrijk in het uitgestrekte vijverlandschap van De Wijers, aan fietsknooppunt 91. Het is een erg leuke ervaring om te doen, en een mooie fietsroute!

Ik raad het dan ook zeker aan om een nachtje te verblijven in deze omgeving. Er is genoeg te beleven! En je kan er ook nog eens heerlijk tot rust komen.

Ben jij bekend in de omgeving Bilzen / Vlaams Limburg?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment