Over iets meer dan een maand ga ik lekker op vakantie naar de Dominicaanse Republiek. Daar zijn stranden genoeg, voor mij een reden om nieuwe strandkleding online te shoppen. Vandaag deel ik mijn drie favoriete items van LASCANA.

lascana jumpsuit zwart

Een jumpsuit is altijd goed, het staat sportief en zit lekker. Je kunt er in wandelen, maar ook gewoon lekker een drankje mee doen op een terrasje/strand tentje. De kleur zwart staat overal bij, en je ziet hier ook geen vlekken op – altijd goed. Dit item kost €39,99 en is ook verkrijgbaar in het rood en bruin.


Voordelen van de webshop LASCANA:

  • Diverse betaalmethoden
  • Gratis ruilen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Thuisbezorgd of bij PostNL Punt
s.oliver red label beachwear shirt met geprinte rand wit

Dit shirtje met een carmenhals vond ik ook meteen helemaal leuk. Het item heeft verstelbare spaghettibandjes. Op de hals zit een leuke zomerse print. Het materiaal is 100% viscose. Het item is in de volgende maten beschikbaar: 32-34 / 36-38 / 40-42 / 44-46.

s.oliver red label beachwear strandjurk met een ritssluiting zwart

Het jurkje van S. Oliver (RED LABEL) lijkt me erg comfy. Het jurkje is gemaakt van zacht jerseymateriaal. De jurk heeft een goudkleurige rissluiting bij de hals. Ook heeft het jurkje steekzakken, handig om bijvoorbeeld even je mobiel in te steken.

Ik ben helemaal ready met mijn beachwear favorites. Wat vindt jij de leukste items van LASCANA?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment