20140613-075005-28205183.jpg

Source: WeHeartIt

Zoals de titel al vermeld, dit artikel gaat over Louboutin nagels. Come-Moda gaat je stap voor stap uitleggen hoe je deze nagels krijgt.

HET MERK Louboutin
De Christian Louboutins schoenen typeren zich door de rode zolen. De belangrijkste reden voor deze kleur is, volgens Christian Louboutin, om de vrouw zelfvertrouwen te geven.

Louboutin ontwerpt vooral hoge hakken maar heedt ook een paar platte schoenen in zijn collectie. . Louboutin maakt onderscheid tussen hoge hakken en extreem hoge hakken. De ‘gewone’ hoge hakken hebben een hoogte van ongeveer 10 tot 12 centimeter en de extreem hoge hakken zijn 16 centimeter.

Louboutin ontwerpt pumps in felle kleuren maar ook in natuurtinten. Ook toont Louboutin killerheels van meer dan 3 centimeter en sleehakken van verschillende materialen. Voor deze schoenen moet je gemiddeld 400 tot 500 euro betalen.

20140613-075042-28242640.jpg

Source: WeHeartIt

Deze nailtutorial ziet er het mooiste uit op lange nagels! Begin met je nagels helemaal te reinigen. Verwijder al het vuil.

  1. Lak de binnenkant van je nagel wit, zodat het rood mooi uitkomt! Herhaal deze actie alleen dan met rode nagellak.
  2. Haal alle nagellak op je vinger etc weg met een oorstaafje en nagellak remover. Herhaal deze stap bij elke vinger!
  3. Lak je nagel in de gewenste kleur (zwart voor de Louboutin nailsss). Je kan er voor kiezen om een glanzende of matte topcoat te gebruiken.

Een paar minuutjes wachten en tadaaaa you are ready to go!

image (11)

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment