In mijn video Exploring Haarlem zagen jullie een leuke hotspot voorbij komen. Vandaag meer over Hofje Zonder Zorgen.

Haarlem is een super leuke stad om te winkelen en een hapje te eten. Aan het einde van de winkelstraat vind je Hofje Zonder Zorgen. De lunchroom heeft een bijzondere historische geschiedenis, dit maakt het extra leuk om hier te zitten! De hotspot is gevestigd in een monument uit de 15e eeuw. Je hebt uitzicht op het Proveniershofje.

Het adres van hofje zonder zorgen is:

  • GROTE HOUTSTRAAT 142A, HAARLEM

Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische producten. Mocht je nou een allergie hebben kun je dit gewoon aangeven, dan wordt er rekening mee gehouden.

Hofje Zonder Zorgen is geopend van 10.00 tot 17.00. Je kunt hier terecht voor een kopje koffie/thee, lekker ontbijt/lunch of voor een high tea (€19,50 p.p). Je kunt trouwens ook alvast online reserveren. Er hangt een hele gezellig sfeer in Hofje Zonder Zorgen.

De hotspot is een goede plek voor een shopbreak, of juist om je lazy Saturday/Sunday goed te beginnen! Ben je trouwens benieuwd naar mijn video over de winkelstad Haarlem? Klik dan even door naar mijn YouTube kanaal!

Ben jij wel eens bij Hofje Zonder Zorgen geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

7 Comments

  1. Mooie foto’s , het eten ziet er heerlijk uit! Ik ben er nog nooit geweest, maar I’ll keep this one on my mind voor wanneer ik in Haarlem ben!

    Liefs Sylvia

Write A Comment