In deze gekke tijden kun je weinig doen. Ik probeer in het weekend aardig wat stappen te zetten. Mensen die mij goed kennen weten dat ik ook regelmatig op mijn iPhone check of ik mijn ‘doel’ al behaald heb. Vandaag meer over de highlights in Haarlem en mijn outfit!

Zoals jullie weten woon ik in Amsterdam, hier kun je erg leuk wandelen. Maar ik vind het ook leuk om af en toe een ‘uitstapje’ te doen naar een andere stad. Ik vind de stad Haarlem ook ontzettend leuk om te struinen. En toevallig is een goede vriendin van mij naar Haarlem verhuisd.

Over mijn outfit:

Binnen 20 minuten (met de auto) vanaf Amsterdam ben je er al! Ik parkeer meestal mijn auto bij Parkeergarage de Kamp. Deze is centraal gelegen, met ruime parkeerplekken. Ga je toch liever met het openbaar vervoer? Dan ben je vanaf Amsterdam Centraal in 10 minuten op het Station Haarlem.

Haarlem kent veel bezienswaardigheden. Op de Grote Markt valt onmiddellijk de highlight de Grote of Sint Bavokerk op. Ook heeft de stad veel leuke straatjes. En er zijn genoeg tentjes waar je een coffe to-go kunt scoren. Mijn favoriete tentjes in Haarlem zijn Teds & Toujours.

Welke stad raad jij aan om naar toe te gaan om te wandelen – corona proof natuurlijk!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment