In juni heb ik deze pareltjes voor mijn verjaardag gekregen. Vandaag meer over mijn nieuwe Gucci espadrilles.

Ik moet toegeven dat ik het lastig vind om elk jaar een cadeau te verzinnen voor mijn verjaardag. Gezien ik in de zomer jarig ben, dacht ik aan een zomers item. Uiteindelijk kwamen we terecht bij deze espadrilles van Gucci (in het zwart).

Mijn nieuwe schoenen hebben een platte rubberen zool. Het materiaal is gemaakt in Italie, en de schoenen zijn gemaakt in Spanje. Het patroon van de schoen is het zwarte (GG) Gucci logo. De espadrilles hebben een 20mm platform. Dit model is online verkrijgbaar in het navy blue.

Je kunt de espadrilles leuk dragen onder een jurkje, rokje of bijvoorbeeld een spijkerbroek. Omdat ze zwart zijn, kun je ze eindeloos combineren. Kies er leuke accessoires bij, en je bent klaar om de deur uit te gaan. Ik vind deze schoenen ook netjes genoeg voor werk. Je kan ze bijvoorbeeld ook aan naar een dagje strand, of als je in de avond een hapje gaat eten. Mocht het een wat meer chique gelegenheid zijn, dan zou ik persoonlijk gaan voor hakken.

Als je een wat luxer item koopt of bestelt, wordt het altijd super mooi verpakt. Ik kreeg de espadrilles in een mooie gucci tas verpakt. Daarin zat een grote doos, met ofcourse de espadrilles (verwikkeld in papier). Ook krijg je er een soort echtheidscertificaat / papier bij. Toch fijn als je bijvoorbeeld items uiteindelijk wilt verkopen op bijvoorbeeld Vinted.

Let je wat meer op je uitgavenpatroon? Dan kun je ook kijken bij de outlet in Roermond of ze iets moois voor je hebben. Zo heb ik hier eerder een mooie blauwe silky sjaal gekocht. Ze hebben bij de outlet van alles en nog wat; denk aan tassen, kleding, schoenen en nog veel meer!

Wat vind jij van mijn nieuwe Gucci espadrilles, YAY or NAY?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment