image (24)

Source: Polyvore

Vandaag is het vrijdag, dat betekent tijd voor een nieuw artikel. Vanwege veel positieve reacties op onze trend reports, laten wij jullie alles weten over de trend Golden Rush. Goud is de kleur van overwinning, van feest, glamour en rijkdom. Het edele metaal is al eeuwenlang een inspiratiebron voor allen, getuige Cleopatra en het fameuze Oscarbeeldje.

De gold rush is een veel gespotte trend. Zo zagen we goudkleurige tops bij Kenzo, pailletten jasjes met gouden coating bij Saint Laurent en met gouddraad versierde jurken bij Chloé. Deze trend is niet alleen voor fashionista’s, ook casual girls komen hiermee weg. Het punt is het doseren. Je kunt je kleden van top tot teen in het goud, terwijl je ook een simpel goudkleurig t-shirtje/topje aan kunt trekken.

image (9)

Source: Polyvore

Voor de partygangers onder ons. Wij adviseren een strakke little black dress, een sexy hoge paardenstaart like Kim Kardashian en gouden oogschaduw. Dit is even een keer wat anders dan die rode lippenstift. De glans van de oogschaduw legt nadruk op je ogen – dit geeft je een luxurous look. By the way; een gouden oogschaduw staat mooi bij elke huidskleur!

image (23)Source: WeHeartIt

Come-Moda is fan van horloges. We hebben allerlei kleuren, soorten, maten en merken. Ik heb voor jullie een inspirerende horloge collage gemaakt. Prijzen en merken van deze horloges zijn niet vermeld. Het doel van deze collage is om jullie een leuk beeld te geven hoe je een gouden horloge kunt combineren.

 Wat vind jij van de golden rush trend?

image (11)

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment