10877659_10205622883035491_295782981_n

Source: Google

Rond de feestdagen beginnen we allemaal na te denken wat beter kan volgend jaar. Wat moet er anders? Hoe ga ik dit bereiken? Dit zijn vragen die iedereen zich wel eens afvraagt. Ik heb laatst een plan gemaakt met doelen die ik in korte en lange termijn wil bereiken. Hier horen ook mijn goede voornemens bij voor 2015.

Aangezien er altijd dingen zijn die anders kunnen, heb ik mijn goede voornemens verdeeld in twee categoriën. Een categorie meer en een categorie minder. De voornemens gaan vooral over mezelf, dus niet over de blog.

Meer, meer en meer. Dit komt elke vrouw bekend voor als je bijvoorbeeld gaat winkelen. Maar er zijn ook andere dingen waar je meer van wilt. Ik wil in 2015 meer gaan sporten. Sporten geeft me een goed gevoel. Ik heb de juiste sportkleding, sportschoenen en sportaccessoires, maar toch ben ik niet vaak in de sportschool te vinden. Dus moet ik alleen de drive nog vinden om naar de sportschool te gaan.

10884575_10205622883075492_2008163794_n

Source: WeHeartIt

Iets wat ik ook meer moet doen, is denken aan mezelf. Ik hou soms te veel rekening met anderen, dat ik mezelf vergeet. Het eerste aspect is natuurlijk goed, maar niet als je jezelf geen tijd en rust gunt. Ik wil dus vaker een avondje plannen met maskertjes etcetera.

Een meer voor de blog is: meer leren over make-up. Dit kan bijvoorbeeld door work-shops te bezoeken, boeken lezen en ga zo maar door. Come-Moda gaat over fashion, beauty & lifestyle. Toch merk ik dat ik het meeste weet over fashion, dus lijkt het me leuk om mijn kennis over beauty/make-up uit te breiden.

goede-voornemens-crop-415x260

Source: Google

De dingen die ik minder wil gaan doen is snoepen. Dit gaat samen met het meer sporten. Ik ben een echte snoepkont, na het werken pak ik snel een bakje chips. Een kopje thee gaat vaak samen met een koekje. Niet dat ik ontevreden ben met mijn lichaam en/of gewicht, maar minder snoepen kan altijd.

Ik ben een echte denker. Een nadeel hier van is dat ik ook vaak over denk. Wat ik in 2015 wil gaan doen is minder overdenken. Ik laat niet snel dingen over me heen komen zonder dat ik er over nadenk. Dit kan af en toe heel vervelend zijn.

download

Source: WeHeartIt

 Vaak heb je voornemens, maar hou je je er toch niet aan. Ik ben van plan me echt aan de voornemens te houden. Ik bedoel, je maakt ze niks voor niks toch? Het is goed als je je elk jaar verandert en probeert je doelen/voornemens te halen. Mijn voornemens nog even in het kort:

 • Meer sporten
 • Meer denken aan mezelf
 • Meer leren over make-up
 • Minder snoepen
 • Minder overdenken

Ik ben benieuwd wat jullie voornemens voor 2015 zijn!

IMG_1969.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

 1. ah wat een leuk artikel, je blog is ook echt onwijs leuk! Ik herken mijzelf wel in een paar van je goede voornemens, net zo als meer gaan sporten, en mezelf er toe zetten om naar de sportschool te gaan, en vooral dat overdenken. 🙂

  Liefs, Evelien

  • Come-Moda Reply

   Dankjewel! Ik ga vandaag toevallig beginnen met trainen 🙂

Write A Comment