Amsterdam Noord heeft een nieuwe Italiaanse hotspot aan de NDSM-kade: Gio’s by the River.

Je kijkt je ogen uit als je binnenkomt; Italiaanse patronen, muren met azuurblauwe strepen en bijvoorbeeld een Fiat500 aan de muur. Extravagant en statig; 70’s chique. In het restaurant hangt een knusse sfeer. Het pand is groot, met hoge plafonds en veel ruim. Maar wel weer met een prettige akoestiek. Gio’s by the River kun je makkelijk bereiken met de auto (genoeg parkeergelegenheid in Amsterdam Noord) en met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal pak je de pond naar NDSM.

La Dolce Vita (het zoete leven) is het motto van Gio’s by the River

De menukaart is Italiaans, met een moderne twist. Het restaurant heeft een groot aanbod op de kaart. Dit restaurant is van dezelfde eigenaren als Lolo Amsterdam.  De gerechten komen uit verschillende delen van Italië – van Lazio tot Piemonte en Calabrië – en worden bereid met alleen de allerbeste ingrediënten.

Ik ging voor een pizza, de eerste van de kaart toevallig ‘nnduja. Dit was een pizza met onder andere burrata, basilicum en een spicy Italiaanse worst. Hierbij dronk ik een heerlijk glaasje witte wijn, en natuurlijk met water. Wil je een bezoekje brengen aan de hotspot? Dit zijn de openingstijden:

Maandag 17:00 to 00:00
Dinsdag 17:00 to 00:00
Woensdag 17:00 to 00:00
Donderdag 17:00 to 00:00
Vrijdag 17:00 to 00:00
Zaterdag 12:00 to 00:00
Zondag 12:00 to 00:00

Wat is jouw favoriete keuken? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment