IMG_6382-0Het is leuk om cocktails te testen bij een cocktailbar. Maar wat nog leuker is, is om ze zelf te maken! Ik ben een groot fan van zoete, fruitige cocktails. Vandaag deel ik een recept van een zomerse cocktail.

Cocktails maken is niet moeilijk. Je hebt niet veel nodig om deze cocktail te maken. Om deze fruitige cocktail thuis te maken heb je het volgende nodig:

 • Malibu / Cocos likeur
 • Bananen likeur
 • Orange / perzik nectar
 • Ananassap

IMG_6381-0
Ik koos voor de Malibu cocos likeur, omdat ik bekend ben met deze. Je hebt ook een goedkopere variant, maar ik verkies de Malibu daarboven. Ik was nog onbekend met De Kuyper Bananen likeur, maar vond deze erg lekker.

IMG_6375-0

De fruitsapjes zijn van Hardthof. Ik vind de orange/perzik nectar sap erg lekker. Deze sap kun je ook gebruiken in smoothies, of gewoon als ontbijt drank. Het ananassap vind ik persoonlijk iets te zoet om normaal te drinken. Maar deze sap geeft een goed zoet extract aan je cocktail.IMG_6384
Dit is het resultaat van de cocktail. De cocktail sloeg rood uit doordat we wat limonade siroop bij de cocktail deden. De siroop zorgde voor een aardbeien extract en de rode kleur natuurlijk. Wat je ook kunt doen is ijsklontjes crushen en deze in je cocktail doen. 
IMG_6250-300x300

Wat voor soort cocktail drinker ben jij?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

 1. Ondanks dat ik niet zo van de kokossmaakjes ben wil ik deze cocktail toch wel eens proberen! Hij ziet er lekker uit 🙂

 2. Cocktails.. nommie! Wow, wat ziet de cocktail er trouwens fancy uit, mooi die rode kleur er juist bij! Het is inderdaad een eenvoudige cocktail! Ik wil dit zelf nog een keer thuis maken, want vorige week was ik bij een luxe cafe cocktails gaan drinken, die waren warm, niet goed geschut, niks klopte en op Lowlands dronk ik ze toentertijd, die waren fenomenaal joh, gewoon een wereld van verschil!

  • Come-Moda Reply

   Een cocktail maken zelf is niet moeilijk, alleen ze zien er vaak nooit zo mooi uit als het voorbeeld haha!

Write A Comment