10884664_10205616500235925_240020437_n

Source: WeHeartIt

Door het wisselvallige weer in Nederland blijf je vaak thuis hangen. Het is namelijk niet ideaal winkel weer, maar online shoppen kan natuurlijk altijd. Ik vind het fijn om filmpjes te kijken met een maskertje op mijn gezicht en een in mijn haar. Ik heb een lijstje met feel good movies voor jullie gemaakt.

MV5BMTM2MzEyNDkxNF5BMl5BanBnXkFtZTcwODE5NjkzMQ@@._V1_SX214_AL_

Source: Google

The Holiday
Twee totaal verschillende vrouwen met totaal verschillende levens ruilen in de vakantie van huis. De dames hebben maar een ding gemeen: hun eeuwige pech met mannen. Beiden vinden ze wat ze nooit hadden verwacht ooit nog te vinden: een nieuwe liefde. Ze komen er achter dat een verandering van adres daadwerkelijk je leven kan veranderen. Bekende acteurs die in de film spelen zijn Cameron Diaz, Kate Winslet en Jude Law.

Sex & The City (1&2)
Sex And The City is een film gebasseerd op de serie over de belevenissen van vier vriendinnen in hartje Manhattan, New York. Fun, fashion en vriendschap: Carrie en haar vriendinnen uit Manhattan zijn weer terug in deze twee betoverende Sex and the City‐films.De films gaan over de zoektocht naar ware liefde. Bekende acteurs in de film zijn onder andere Sarah Jessica Parker, Kristin Davis & Kim Cattrall.

Endless Love
Endless Love is een liefdesverhaal over twee mensen die worden gescheiden door klassenverschil en door hun ouders. Op deze manier groeit hun liefde voor elkaar alleen maar. In de film speelt onder andere hottie Alex Pettyfer.

MV5BMTQ1MzcyMTkwOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDM3MTc5MQ@@._V1_SY317_CR0,0,214,317_AL_

Source: Google

Confessions Of A Shopaholic
Confessions of a Shopaholic is een Amerikaanse romantische komedie uit 2009 onder regie van P.J. Hogan. Het verhaal is gebaseerd op dat uit de Shopaholic-boekenreeks van Sophie Kinsella. Het gaat over een fashionista die verslaafd is aan winkelen. Hoe haar omgeving en zijzelf(Isla Fisher) hier mee omgaat.

From Prada To Nada
De film From Prada To Nada gaat over twee zusjes die een luxe leven hebben. Alles verandert als hun vader plotseling overlijdt. De twee diva’s moeten bij hun familie wonen, die in een hele andere omgeving wonen. Het is een hele komische film.

The Notebook, The Last Song, Safe Haven, Best Of Me.
De echte boeken-kenners denken meteen aan een schrijver: Nicolas Sparks. DE schrijver van romantische boeken. Een deel van de boeken zijn verfilmd. Ze zijn stuk voor stuk een feel-good movie. Kortom alle films van Nicolas Sparks zijn zwijmel films.

MV5BMTMyNjk4Njc3NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDkyMTEzMw@@._V1_SX214_AL_

Source: Google

The Devil Wears Prada
De film gaat over een vrouw Andrea(Anne Hathaway) die verhuist van een klein dorpje naar New York. Daar bemachtigt ze een baan versiert bij één van de grootste modebladen. Ze wordt de assistente van de hoofdredactrice Miranda Priestley. Het werken voor de grillige Miranda blijkt echter onvoorstelbaar lastig.

Legally Blonde
Komedie met Reese Witherspoon als een knap maar naïef meisje. She has it all: een knap vriendje en ga zo maar door. Op een gegeven moment gaat dat uit, want hij vindt haar ’te blond’. Ze doet haar uiterste best om naar Harvard te gaan om haar ex-vriendje te bewijzen dat ze geen dom blondje is.

Monte Carlo
Een groepje vrouwen van drie gebruiken al hun spaargeld om een langverwachte droomreis naar Parijs te maken. Dit blijkt achteraf een grote teleurstelling te zijn. Wanneer ze besluiten om hun een pauze te houden en de lobby van een luxehotel induiken, wordt één van hen verward met een verwende Britse erfgename. Dit veroorzaakt allerlei problemen tijdens hun vakantie in Monte Carlo. Starring onder andere Selena Gomez & Leighton Meester.

MV5BMjE1MDQ4MjI1OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzcwODAzMw@@._V1_SY317_CR5,0,214,317_AL_

Source: Google

Mean Girls (1&2)
Een meisje die net verhuisd is uit Afrika komt op een High School terecht bij het populairste groepje van de school, de plastics. Alles verloopt super, totdat ze verliefd wordt op het ex-vriendje van de leidster van het groepje, Regina George. Dit eindigt op een fiasco, gelukkig helpen Cady’s(Lindsay Lohan) nieuwe vrienden met het oplossen van het fiasco.

Ik ben benieuwd welke films jullie vinden vallen onder de categorie ‘Feel Good Movie’. Laat het me weten in een reactie!

IMG_1969.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Heel erg maar ik heb gewoon nog geen enkele van deze films gezien! Ik ben misschien niet helemaal zo’n filmtype, of nou ja ik weet er weinig vanaf en ben slecht in ze uitkiezen. The notebook trekt me wel erg aan!

    • Come-Moda Reply

      Ja dit zijn echt typische vrouwenfilms. The Notebook is een aanrader!

Write A Comment