IMG_0050.JPG

Als fashionista ben je altijd bezig met mode. Ik merk dat ik dagelijks actief ben via m’n iPhone en iPad. Mijn iPhone is een en al fashion. Denk hoesjes, achtergronden en applicaties. Het leek me leuk om mijn favoriete fashion applicaties met jullie te delen.

IMG_2248-0.JPG

Source: WeHeartIt

Pink iPhone
Dit is de ideale iPhone voor mij. De iPhone is ook echt typisch Kim: roze en glimmend. De bron van de foto is WeHeartIt.  Zelf heb ik een witte iPhone 5. Mijn iPhone staat vol met fashion, zelfs mijn achtergronden zijn fashionable. Ik heb meer dan tien verschillende hoesjes voor mijn iPhone. Ik heb bijvoorbeeld een roze Michael Kors, en een witte met de tekst ‘ Got more issues than VOGUE’.

Fashionchick.nl
Fashionchick.nl is een applicatie beschikbaar voor alle telefoons. Dit is een applicatie met allemaal items gesorteerd op style, kleur, prijs en ga zo maar door.  Ik vind de applicatie erg overzichtelijk. Als je een drukke week hebt, of je verveelt in de trein is de applicatie ideaal. Je kunt namelijk snel online shoppen.
IMG_3197.JPG

Fashiolista
De fashiolista applicatie helpt je leuke items en webwinkels te ontdekken. Je kan je style uiten en delen door items die je leuk vind te ‘loven’. Je kan je stijl iconen volgen. Daarnaast kan je je laten inspireren door anderen! Deze applicatie is dus echt een bron van inspiratie, leuk voor de regenachtige dagen.

Style.com
Style.com is een applicatie die je op de hoogte houdt van de laatste modeshows. Deze applicatie geeft je de mogelijkheid modeshows te bekijken. Je kunt ook foto’s zien van feestjes in de modewereld. Kortom, a moment in the fashion world!
IMG_3196.JPG

Polyvore
Polyvore is een collage applicatie. Je maakt een collage van bijvoorbeeld outfits. Er zijn verschillende kopjes bij Polyvore zoals Trends en Lifestyle. Je kunt een collage maken met van alles. De items kun je selecteren op kleur, merk, prijs, webshop en ga zo maar door.

Styleythief
De naam zegt al genoeg. Hier kun je iemand style copy’en. Deze applicatie ken ik via het tijdschrift Glamour. Het is een super leuke en handige app! Je kunt eigenlijk complete outfits na-apen van celebs, maar ook van stylebloggers. Een bron van inspiratie.

Welke fashion applications gebruik jij altijd?

IMG_1969

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment