Recent is Extension Bar Haarlem geopend, hier kun je terecht voor de perfecte wimpers en wenkbrauwen. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder.

Bij Extension Bar wordt er ruim de tijd genomen om goed naar iedere vrouw te luisteren. Samen met de stylist bepaal je at het beste bij jou past. Extension Bar heeft al een locatie in Purmerend, hier ben ik ook al een keer langs geweest! Omdat ik ambassador ben van Sundays Haarlem, kon ik het natuurlijk niet laten om ook een bezoekje te brengen aan de nieuwe locatie in Haarlem.

Love the interior @ Extension Bar Haarle

De nieuwe locatie van Extension Bar is gevestigd in het winkelcentrum van Schalkwijk (Haarlem). Het exacte adres is Andalusië 59, 2037 AV Haarlem. Je kunt op het terrein voor makkelijk parkeren – let op dit is betaald. In de plantsoenen voor het winkelcentrum kun je trouwens gratis parkeren 😉 Je kan online makkelijk een afspraak maken, je kan er ook voor kiezen om te bellen/whatsappen naar: 06-52634816.

Ik koos voor de behandeling brow shaping, dit hield het volgende in;

  • Je wenkbrauwen verven
  • Je wenkbrauwen shapen (wax en epileren)
  • Je wenkbrauwen in model brengen (met de EB brow-wax)

Samen met Tess besloot ik om mijn wenkbrauwen niet te donker te verven. Daarna werden ze mooi in shape gebracht door middel van waxen. Ik had hierna nog een beetje last van een gevoelige huid, omdat ik dit niet met regelmaat doe. Toen ik de deur uit liep, waren mijn wenkies on fleek.

Hoe vind jij het eindresultaat, let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment