Aangezien het best wisselvallig weer is, heb ik de leukste items van Esprit op een rijtje gezet. Alle items zijn all-season & good to go.

Ik heb al meerdere artikelen gemaakt over items van Esprit. Vroeger als meisje droeg ik veel Esprit kleding. Als ik aan Esprit dacht, dacht ik aan bloemetjes en printjes. Maar tegenwoordig is dit niet meer zo! Het merk heeft echt super hippe en leuke items. Dit is dan ook de reden dat ik het merk eens in de zoveel tijd uitlicht.

Esprit bestaat sinds 1968 en werd gerund door een Amerikaanse koppel. Het merk is vooral bekend geworden door de creativiteit, energie en bedrijfsfilosofie (cultuur, stijl en design). Esprit koppelt de musthaves aan sociale en ecologische zaken.

70da6492-120c-40dd-abf9-62c987b10c0b

Het assortiment van Esprit bestaat uit kleding, bed-en bad producten, accessoires en lifestyle producten. Het merk heeft verschillende kleding lijnen voor dames, heren en kinderen. Wist je dat in 1994 het eerste horloge gelanceerd werd? Op dit moment is Esprit verkrijgbaar in 40 landen verspreid over 5 continenten!

Ik heb collages gemaakt van items die ik leuk vind. En ik begin bij de jurkjes met kant. Deze jurkjes zijn précies goed voor dit weer. I know ze zijn erg netjes voor school, maar super leuk voor werk of een avondje uit. Deze jurkjes zijn ook perfect voor een presentatie op school.

0cccd52d-7751-40d3-aa0d-96cd59ffc7a8

Bij wat kouder weer hoort een nieuwe jas. Deze twee wollen jassen vind ik echt súper leuk. De jassen staan goed op een jurkje, rokje maar ook op een jeans. Daarnaast zijn deze jassen 100% lekker warm. En als je een echte kou kleun bent kun je altijd nog een lekker dikke sjaal dragen.

2b7eaccb-306d-4b51-b3c3-e93f7dd56f6b

Om de outfit af te maken heb ik leuke laarsjes geselecteerd. De items uit dit artikel kun je makkelijk mixen en matchen. Ik draag vaak zwarte laarsjes omdat dit overal bij staat, vandaar heb ik voor deze collage ook zwarte hakjes gekozen.

Ik ben erg benieuwd wat je vind van deze september-inspired items, let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment