Brrr, in Düsseldorf was het echt wel sweater weather. Vandaag meer over mijn nieuwe Zaful cut-out sweater!

In Düsseldorf was er een koud/fris windje, dus was een sweater heel erg fijn. Ik combineerde de leuke cut-out sweater met een zwart/wit rokje van de Primark. Mijn sieraden zijn van Michael Kors en Lucardi.

bc1b13f8-d95b-4d94-8f12-b2f769695cf5

Zoals je ziet heeft de sweater lange mouwen. Het materiaal van de sweater is polyester. De maat valt normaal, ik draag op de foto’s een S. Mijn ruffle sweater kost €14. De sweater word binnen 3 werkdagen verzonden.

668e9be3-3c93-4761-ab55-101a8c82ca66

De sweater past vooral bij de herfst/winter. Normaal ben ik niet zo’n sweater type, omdat ik het bij mezelf niet leuk vind staan. Maar déze trui vind ik wel heel erg leuk. Het fijne van de trui is ook dat hij te combineren is met een rokje, zodat je toch nog classy kan ogen. De trui gecombineerd met een broek is meer casual (wat ook prima is ofcourse).

Wat vind jij van mijn nieuwe sweater?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment