DSC_2341

Op het Fierce Fashion festival waren veel stands aanwezig met kleding. Een stand die me aantrok was de stand van Rachel. Rachel ontwerpt grafitti items voor haar eigen merk Create Your Own Style. Meer weten over het merk? Lees dan snel verder!

IMG_1315

Rachel richtte in 2014 Create Your Own Style op. Ze kwam op het idee door een zoektocht naar stijlvol, betaalbare maar toch unieke prints. De prints van Create Your Own Style zijn geïnspireerd op Graffiti Art. De painting wordt handgemaakt met aerosol paint, dit maakt elke print unique. Graffiti Inspired Prints staan voor eenvoud, stoer en stijlvol design met een Scandinavische invloed.

De paper prints, zoals op de bovenstaande foto, worden standaard verkocht inclusief frame. Je kan kiezen uit een floated frame, een modern houten frame maar ook zwart, wit of goud. Oftewel er is keuze genoeg! Een print kun je bestellen vanaf €34.95. Erg leuk om te gebruiken in je interieur!

naamloos (24)

De vraag werd zo groot dat de collectie is uitgebreid. De prints zijn ook verkrijgbaar op IT-tshirts en tassen. Deze collectie is gemaakt van hoge kwaliteit organisch gekamd katoen. De shirtjes kosten rond de €24.95. Je hebt verschillende kleding items: croptops,  t-shirts en sweatshirts. De tassen zijn verkrijgbaar vanaf €9,95.

De verzendkosten op Create Your Own Style zijn € 3,95 (Nederland). Orders boven de €50,- hoeven geen verzendkosten te betalen. De verzendtijd is tussen de twee en vier werkdagen. Bestel hier je eigen painting, t-shirt of tas!

Wat vind jij van Create Your Own Style’s collectie?

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment