Kun jij ook vanuit huis werken? Of moet je alweer naar je werk toe? Ik werk vanuit huis! En na een druk werkdagje vind ik het heerlijk om mijn comfy home outfit aan te trekken. Vandaag deel ik mijn favoriete comfy broeken van OTTO.

Ik ben gek van de truien, shirtjes en broeken van Tommy Hilfiger. Ik vind deze navy joggingbroek dan ook echt super leuk. Dit Tommy Hilfiger relaxbroekje kost € 99,90 – verkrijgbaar in maat XXS – XXL.

Ook deze Calvin Klein joggingpants vind ik erg leuk. En grijs is altijd goed voor een chill outfitje. Deze broek kun je leuk met een basic wit/zwart shirtje combineren. Of je trekt een leuke gekleurde hoodie aan (zelf zou ik dan gaan voor een pastelkleurige). De prijs van deze broek is € 59,95.

Another navy comfy pants – dit item is van Scotch & Soda. Dit broekje kun je leuk aan trekken op de casual Friday. De broek kost € 109,95.

Over Scotch & Soda – het is een typisch merk uit Amsterdam. Ze staan voor individualiteit, authenticiteit en de kracht van zelfexpressie om verrassende creaties tot leven te wekken.

Natuurlijk kan een zwarte jersey broek niet ontbreken. Dit broekje is van Vero Moda en kost € 39,99. De broek is verkrijgbaar in het grijs, rood en zwart.

Ik vind het leuk om altijd om er ondanks ik in mijn chill outfitje te zijn er toch fashionable uit te zien. Met deze broeken kun je ook nog prima snel naar de supermarkt toe om boodschappen te halen, of een lekkere avondwandeling maken.

Welke jogger is jouw favoriet? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

  1. Wonderful post! We are linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing. Gianna Orland Mathe

Write A Comment