/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3d6/66337407/files/2014/12/img_3695.jpg

Source: WeHeartIt

Zoals ik al eerder bekend maakte deze week staat in het thema van kerst. Dus de artikelen zullen je voorbereiden op kerst. Ik hoop dat je er stunning, goed gestijld uit zal zien. Ik behandel je kerst voorbereidingen van top tot teen. Nu zijn je nagels aan de beurt!

IMG_3376.JPG

Source: WeHeartIt

Jullie weten allemaal dat roze mijn favoriete kleur is. Een nagel-look inspiratie met roze kan dus niet ontbreken. Een zachte nagel-look is dit. Niet te opvallend, maar zeker niet saai.

IMG_3374.JPG

Source: WeHeartIt

Een nagellak-look geïnspireerd op een schudbol. Ik vond het er zelf erg schattig uit zien. Het is wel moeilijk om na te maken, aangezien dit precies werk is. Je hebt wit, zwart en en top coat lak nodig. Daarnaast heb je saté prikkers nodig voor de witte stipjes. Je kunt plakband gebruiken voor de zwarte french-manicure.

IMG_3373.JPG

Source: WeHeartIt

Glitters doen me denken aan de feest dagen. Deze nagel-look sprak me aan door de glitters. Het kleine detail van de sneeuwvlok vind ik erg leuk. Ook omdat groen niet een kleur is die iedereen op zijn nagels doet. Op deze foto zie je dat het toch leuk kan zijn, en dus niet too much!

IMG_3375.JPG

Source: WeHeartIt

Hier nog een nagel inspiratie met .. GLITTERS en een sneeuwvlokje. Wit en rood zijn toch echt de kleuren van kerst. De kleuren staan bij bijna alles. Dus het maakt niet uit of je nou een zwart, wit of beige iets aantrekt met kerst. Ik haal de meeste top coats bij de Etos, daar hebben ze merken zoals Essie, Rimmel en het huismerk.

IMG_3378.JPG

Source: WeHeartIt

Je kunt het natuurlijk ook wat rustiger houden. Bordeaux rood vind ik een mooie kleur om op te doen. Deze nagellak is zoals jullie zien van Essie. Je kunt ook een top coat er over heen doen, bijvoorbeeld een matte (verkrijgbaar bij o.a. Hema).

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3d6/66337407/files/2014/12/img_3693.png

Source: WeHeartIt

Zelf heb ik acryl nagels met een speciale lak. Deze lak blijft drie weken zitten. Mijn nagels zijn op de bovenstaande foto geïnspireerd. Ik heb mijn ringvinger een glitter top coat gegeven. De top coat is van OPI. Er zitten gouden, zilveren en rosé glitters in. Ideaal om te matchen met je outfit en sieraden.

Wat ga jij doen met je nagels voor kerst?

cropped-img_19693.png

 

 

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment