/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3d6/66337407/files/2014/12/img_3692.jpg

Source: WeHeartIt

De dagen van het aftellen voor kerst zijn begonnen. Dit jaar valt kerst op donderdag en vrijdag. En woensdagavond als je kerstavond meetelt natuurlijk! Veel weten nog niet wat ze aan doen qua kleding. Maar ook niet hoe en wat met hun make-up, haar en nagels. Come-Moda zal deze week verschillende artikelen post om je Christmas-Ready te maken. En ik begin van top tot teen, dus met de kapsels.

Ik kan natuurlijk niet raden wat voor soort haar ieder van jullie heeft. Dus heb ik inspiratie beelden opgezocht voor verschillende soorten haar, gezicht en outfits. Ik hoop dat jullie na dit artikelen wat jullie gaan doen met jullie haar!

IMG_3670.JPG

Source: WeHeartIt

Je kunt natuurlijk je haar stijlen. Stijl haar is altijd goed. Het staat bij elk jurkje, blousje, topje en pak. Het maakt niet uit wat voor soort haar je hebt, stijlen kan altijd. Dit geld hetzelfde voor je gezichtsvorm. Zelf heb ik een stijltang van Philips. Ik gebruik trouwens altijd een Heat Protection. Degene die ik nu gebruik is van Andrélon.

IMG_3671.JPG

 

Source: WeHeartIt

Opsteken vind ik persoonlijk erg mooi bij een chique jurkje. Een opgestoken kapsel geeft je look een extra classy uitstraling. Een opgestoken kapsel staat ook perfect bij een jurkje met een open rug. Zo leg je namelijk de nadruk op de open rug, wat zorg voor een sexy uitstraling.

IMG_3673.JPG

Source: WeHeartIt

Je kunt natuurlijk ook een donut gebruiken voor je haar. Dit is net even wat makkelijker dan je haar opsteken. De bovenstaande foto is een funny variant. Je kunt het zelf zo funny-glamourous maken zoals je wilt. Zelf vind ik het mooi als je een donut in doet, en dan wat losse plukken voor krullen. Dit maakt je look glamourous.

IMG_3672.JPG

Source: WeHeartIt

Ik werd spontaan verliefd bij het zien van deze foto. Maar het gaat natuurlijk om het kapsel. Vlechten kunnen heel leuk zijn. Dan heb ik het natuurlijk niet over de standaard vlecht, want die is niet erg feestelijk. Maar denk aan een vissengraat vlecht, waterval vlecht of een vlecht zoals op de foto. De vlecht op de foto is een soort ingevlochten haarband.

IMG_3674.JPG

Source: WeHeartIt

Last but not least, curlssss. Ik ben gek op krullen. Je hebt verschillende soorten krullen: golf-achtige krullen, grove krullen, pijpenkrullen en ga zo maar door. Voor kerst vind ik eigenlijk alle krullen mooi. Ik heb zelf vier verschillende krultangen, zodat ik elke soort krul kan maken die ik wil. Daarnaast kan je ook papillotten of krulspelden gebruiken. Papillotten zijn het beste voor je haar, aangezien je haar dan niet bloot wordt gesteld aan de warmte. Ik raad je aan als je dit wilt doen, om dan de avond van de voren de papillotten al in te doen voor optimaal resultaat.

IMG_3676.JPG

Source: WeHeartIt

Krullen zijn ook leuk met clipjes, klemmetjes en/of speldjes. Zorg er trouwens wel voor dat je niet te veel haarlak in je haar spuit. Anders wordt je haar te zwaar en zakken je krullen in. Dat is natuurlijk zonde van al je werk. Zelf zorg ik er ook altijd voor dat ik mijn haar krul op ongewassen haar. De vetten van je haar zorgen er voor dat je krullen langer blijven zitten, en dat is de bedoeling!

Ik weet nog niet precies wat ik doe met mijn haar. Dit komt omdat ik pas een outfit heb, voor de ‘drie kerstdagen’. Dus het is nog even afwachten. Wat ben jij van plan te doen met je haar voor kerst?

IMG_1969

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

Write A Comment