Brunch Bistro Budapest is een perfecte plek om lekker te ontbijten en/of te brunchen. Waarom? Dat ga ik je in deze blogpost vertellen 😉

Bij deze hotspot hebben heerlijke Hongaarse (en Internationaal) lekkernijen op de menukaart staan. Vooral de signature ei-gerechten zijn lekker, Hongaarse scrambled eggs bijvoorbeeld. Ook hebben ze lekkere soepjes en salades. Wij namen bij een broodje zalm, en gepocheerde eieren met zalm. Bij de lunch dronken we een lekkere smoothie. We sloten af met een kopje koffie, en een glaasje water as usual.

Deze locatie van Brunch Bistro Budapest (Fővám tér) zit tegenover Great Market Hall en Danube. Ook heb je mooi uitzicht op de he Liberty Bridge. Elke dag van de week kun je hier ontbijt, brunch of lunch all day bestellen vanaf 08.00 ’s ochtends. Het lunch menu is vanaf 11.30 te bestellen.

Het exacte adres is: 1056 Budapest, Fővám tér 2-3

Tijdens mijn citytrip in Budapest heb ik veel leuke spots ontdekt. Ik deel ze natuurlijk een voor een op mijn blog. Andere hotspots in Budapest zijn: Cookie Bacon en Parlamento.

Ben jij wel eens in Budapest geweest? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment