Ik ben gek op het strand. Het was dan ook vanzelfsprekend dat ik tijdens mijn city trip naar het strand ben geweest. Vandaag deel ik mijn beach look in Montpellier.

Het strand is vanaf Montpellier ongeveer een kwartiertje tot twintig minuten rijden. Je kunt er natuurlijk heen met de taxi en het openbaar vervoer. Met het openbaar vervoer duurt het ongeveer een uur.

Op de uitgelichte foto draag ik een beach jurkje van Pretty Little Thing. De zonnebril die ik draag is van Ray-Ban, echt zo’n fijn model (het staat overal bij). En de sunnycord is van Le Veer. Dit maakt de outfit helemaal af.

Op het strand heb je super leuke beach tentjes. Je kunt hier lekker borrelen, loungen of eten. De drankjes en hapjes zijn wel een stuk prijziger dan in de stad. Er hangt een leuke sfeer bij de tentjes.

De look hier boven bestaat uit een witte top van de Zara. Het broekrokje is van Storets (dit item heb ik even geleend van Dominique maar ga ik zeker aanschaffen voor volgende zomer). Ik draag hier weer mijn Ray-Ban met de sunnycord. Ook zie je hier beter mijn enkel bandje van Le Veer.

Wat vinden jullie van mijn strand outfitjes? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment