Beeldrechten: Flickr

Go enter the @rouelledesigns body chain giveaway on fashionbyhe.com Fashionby He CC BY 2.0 Bepaalde rechten voorbehouden

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt, zijn wij van Come Moda dol op sieraden. Zo bestelde Nikki onlangs nog dit horloge van Vondel en kocht Kim deze leuke choker. Meestal kiezen we voor de standaard sieraden, zoals halskettingen, armbanden en ringen. Eigenlijk zonde, want er zijn nog veel meer mogelijkheden! Voor wie eens wat anders wil, zetten wij een paar originele sieraden op een rijtje.

Hand chain

Een hand chain is een sieraad dat van je vinger, over je hand, naar je pols loopt. Het is dus eigenlijk een armbandje dat verbonden is met een ring. Je hebt hele minimalistische modellen, die bestaan uit een eenvoudig kettinkje, maar ook exemplaren met gekleurde steentjes of kraaltjes. Een paar mooie voorbeelden vonden we op de site van Ettika. Vergelijkbare chains zijn er trouwens ook voor je voeten; erg tof voor in de zomer!

Collar chain

Blouses met een kraag, zoals je die in deze webshop veel ziet, zijn nog wel eens lastig te combineren met gewone halskettingen. De oplossing: speciale kraagsieraden. Een collar chain zet je vast aan je kraag, waardoor een basic blouse er in één keer een stuk origineler uitziet. Op Etsy vind je veel leuke exemplaren, zoals deze met bijen.

Body chain

De body chain is een iets gedurfder sieraad en het lijkt ons nog best lastig om hem met je dagelijkse outfit te combineren. Maar zulke chains zijn wel heel gaaf voor op een feestje of festival. Body chains heb je in alle soorten en maten: van een fijn kettinkje dat vanaf je schouders, via je buik, over je heupen valt (zoals deze van Bauble Bar), tot exemplaren die er bijna uitzien als een soort harnas.

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment