Birkenstocks Arizona

IMG_8465.JPG

Believe me or not, dit Birkenstock model is weer helemaal in. De meningen over deze slippers verschillen. Vandaag laat ik zien hoe ik mijn nieuwe Birkenstocks combineer.

De Birkenstock sandalen worden al sinds 1774 gemaakt. Het merk heeft een ruim assortiment aan slippers. Vroeger werd het merk als saai gezien, maar tegenwoordig hebben veel mensen de slippers in de kast staan. Het merk heeft slippers gemaakt waar een voetafdruk in staat, waardoor het lijkt alsof je op je blote voeten loopt.

De zwarte Birkenstock Arizona slippers hebben een voetbed van kurk en een binnenzool van leer. De buitenzool van de slippers is gemaakt van rubber. De slippers lopen super lekker. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld fashionable je hond wilt uitlaten. De slippers geven een goede ondersteuning voor je voeten.
IMG_8466.JPG

Ik koos voor de zwarte slippers, dat matcht bij alles. Ik vond de slippers stoer staan onder mijn scheurenbroek van de Zara. Bovenop mijn broek draag ik een streepjes top van het merk Only. De maat van de slippers valt normaal, ik draag dan ook maatje 39 op de foto’s.

Mijn Birkenstocks hebben twee banden met verstelbare riempjes. Je kan op deze manier de slipper zo strak / los mogelijk maken als je zelf wilt. Ik heb trouwens al drie paar Birkenstocks van vroeger, ik vond het ook erg leuk dat dit model Birkenstocks weer in is. Als fashionblogger kan ik niet achterblijven!

Wist je dat de online shop Ziengs nu 10 euro korting heeft op de slippers? Je kan je eigen Birkenstocks Arizona bestellen voor 44,95, zonder verzendkosten!

Wat vind jij van mijn nieuwe Birkenstocks, yay or nay?

IMG_7416.PNG